top of page

Zwangerschapsshoot wanneer

Bijgewerkt op: 1 nov. 2020


Samen genieten van al die eerste keren....samen naar de verloskundige, voor het eerst kijken naar dat hele kleine babytje in je buik door middel van een echo, je buikje die groeit en groter word en wat geniet je samen van de eerste schopje's. Je verheugd je zo op al die mooie, leuke en soms ook spannende momenten.

Je wilt graag een zwangerschaps shoot, maar wanneer kan je een zwangerschapsshoot het beste plannen en met hoeveel weken vind een zwangerschapsshoot plaats?


Wanneer kan je het beste een zwangerschapsshoot boeken?

Een zwangerschapsshoot kan je het beste plannen rond de 20ste week van je zwangerschap. Dit zodat je zeker bent van een plekje bij de fotograaf van jouw keuze.Met hoeveel weken kan je het beste een zwangerschapsshoot laten maken?

Een zwangerschapsshoot kan het beste plaats vinden tussen de 33 en de 36 zwangerschapsweken. (Ik boek ze meestal in in de 34 ste zwangerschapsweek) Je buik is dan mooi rond en zit nog vrij hoog. Na de 37 ste week kan je gerust ook een shoot laten maken, nadeel is dan vaak wel dat je snel moe bent en niet meer zo mobiel/lenig bent bij bepaalde poses. Je kan je dan snel wat duizelig gaan voelen en dat moeten we natuurlijk niet hebben. Mama moet zich op en top voelen en heerlijk kunnen genieten van de zwangerschapsshoot.
229 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page